Telefon: 45 85 26 00 E-post: post@digitopp.no
Telefon: 45 85 26 00 E-post: post@digitopp.no
Velkommen til Digitopp

Video undervisning og kurs for seniorer i data og digital bruk

bilde av eldre mann som har problemer med data og trenger opplæring
Alle må med

Lær hvorfor, ikke bare hvordan

For å «komme inn» i den digitale verden i dag, bør man ha en grunnleggende forståelse av hvorfor data og digitale verktøy fungerer som de gjør, og ikke bare hvordan, for å ha kontinuitet i benyttelse av dem.

Digitopp leverer video undervisning og kurs for seniorer i data og digital bruk, for å skjønne hvorfor man benytter data og digitale tjenester som man gjør.

Alle må med

Video opplæring og kurs for å få alle inn i den "digitale varmen"

Er du en eldre person som føler deg litt utenfor når det gjelder digital teknologi? Digitopp er her for å hjelpe deg med å overvinne den digitale frykten. Vi tilbyr en omfattende samling av videoer og kurs skreddersydd for eldre, med det mål å gjøre den digitale verden mer tilgjengelig og forståelig for deg.

Utforsk de utallige mulighetene som åpner seg med vår dataopplæring! Vi er fullt klar over at det kan virke skremmende å navigere i den digitale sfæren, spesielt for de av en viss alder.

Vårt nettsted er dedikert til å gi seniorer de ressursene de trenger for å holde seg oppdatert og tilkoblet i dagens teknologidrevne samfunn. Enten du er helt nybegynner eller ønsker å forbedre dine digitale ferdigheter, vil våre  instruksjonsvideoer, kurs og veiledninger hjelpe deg på vei.

Slå deg sammen med oss i dag og oppdag hvordan du kan låse opp den Digitale Verden!

dame som skal lære data og digitale verktøy
Lær i ditt eget tempo

Video opplæring

Digitopp inneholder videoer som viser grunnleggende bruk av data og digitale tjenester, så man slipper å spørre andre når man står fast.

En rask reise fra begynnelsen...

Kurs

Kurs om hva det digitale faktisk er, med historisk oppbygning for å forstå det grunnleggende og nødvendige i den digitale verden.

digital video opplæring for eldre om data og digitale verktøy
Føler du at du ofte må be om hjelp?

Videoopplæring som hjelper deg når du vil

Selv om man har fått opplæring i bruk av data og digitale tjenester, er det lett å glemme, hvis man ikke bruker det så ofte.

Digitopp inneholder videoer som viser grunnleggende bruk av data og digitale tjenester, så man slipper å spørre andre når man står fast.

Kurs som forklarer hvorfor

Kurs for eldre i data og digital bruk

Våre kurs er lagt opp som foredrag, rett og slett for å kunne fokusere på hva Data og Det Digitale er, uten å bli forstyrret av PC bruk og lignende. Vi benytter forenklede eksempler og viser historisk oppbygning av Den Digitale Verden, slik at det blir lettere å forstå hvordan man benytter den.

kurs for eldre om data og den digitale verden og internett

Vi har også laget andre sider som hjelper til i den digitale verden:

VÆR SIKKER, https://vaersikker.no/, som gjør det enklere å lage beredskapslager til egenberedskap.

DATINGPORTALEN, https://datingportalen.no/, som forenkler det å finne riktig online dating tjeneste.

NET DATING PORTAL, https://netdatingportal.com/, samme som over, men internasjonal og på engelsk.