Telefon: 45 85 26 00 E-post: post@digitopp.no
Telefon: 45 85 26 00 E-post: post@digitopp.no
komme i gang med e-post - En nybegynner guide

E-post har blitt en viktig del av vårt daglige liv, slik at vi kan holde kontakten med venner, familie og kolleger uansett hvor vi er i verden. Her er en veldig enkel nybegynnerveiledning for bruk av  e-post. Husk at du kan peke med musen på elementer, uten å klikke, da vil det komme frem litt informasjon om knappen eller linken.

  1. Sette opp en e-postkonto: For å begynne å bruke e-post, må du konfigurere en e-postkonto. Dette kan gjøres gjennom populære e-postleverandører som Gmail, Yahoo eller Outlook. Bare følg instruksjonene fra e-postleverandøren for å opprette kontoen din. Husk å skrive ned ditt brukernavn og passord.
  2. Logg inn: For å logge på e-postkontoen din, åpne nettleseren din (for eksempel Chrome) og naviger til e-postleverandørens nettsted. Skriv inn e-postadressen og passordet ditt for å få tilgang til innboksen din.
  3. Skrive en e-post: For å skrive en ny e-post, klikk på «Skriv» eller «Ny E-post» -knappen. Skriv inn mottakerens e-postadresse i Til-feltet, legg til et emne og skriv inn meldingen.
  4. Legge ved filer: For å legge ved en fil i en e-post, klikk på «Legg ved» -knappen eller ikonet av en binders og velg filen du vil sende.
  5. Sende en e-post: For å sende e-posten, klikker du bare på «Send» -knappen.
  6. Lese en e-post: For å lese en e-post, klikk på e-posten i innboksen din.   E-posten åpnes i et nytt vindu.
  7. Svare på en e-post: For å svare på en e-post, klikk på «Svar» -knappen. Du kan også videresende en e-post ved å klikke på «Videresend» -knappen.
  8. Organisere innboksen: For å holde innboksen organisert kan du opprette mapper, flagge viktige e-poster og merke e-postmeldinger som spam eller søppelpost.

Ved å følge disse enkle trinnene, vil du kunne sende og motta e-post på kort tid. Enten du kommuniserer med venner og familie eller driver forretninger, er e-post en praktisk og effektiv måte å holde kontakten på.