Telefon: 45 85 26 00 E-post: post@digitopp.no
Telefon: 45 85 26 00 E-post: post@digitopp.no
Digitopps Kristian Løvenskiold kursholder i data og digitale tjenester
En portal til alle som trenger det

Hvorfor vi har laget Digitopp

Det er en stor andel seniorer, og andre grupperinger, som ikke har en grunnleggende forståelse for digitale verktøy og tjenester, og som dermed faller utenfor. Dette lager en utfordring, når obligatoriske verktøy og tjenester som skal benyttes, er blitt digitale. 

Mange tilbyr kurs på hvordan tjenester skal benyttes og det laget forenklede apper som forsøker å hjelpe. Men endringstakten er så stor, at mange ikke kjenner igjen tjenestene, hvis de ikke har benyttet dem på en stund. Det kan være at tjeneste har fått ny profil, knapper er flyttet eller tjenesten er utvidet til noe ugjenkjennelig. Eller så husker man rette og slett ikke hvordan man skal benytte dem.

Digitopp AS er laget for å bli en portal som gir alle en mulighet til å forstå det grunnleggende bak data og digitale verktøy, slik at man kan forstå hvorfor de benyttes som de gjør, ikke bare hvordan.

Når man vil og hvor man vil.

Tanken bak

Filosofi og Struktur

Idéen bak Digitopp startet enkelt, lage videoer som kan minne folk på hvordan de benytter forskjellige verktøy og tjenester. Men det tok ikke lang tid før vi så at den digitale verden har vokst seg for stor. Det er for mange variabler, som forskjellige nettlesere, nettbanker etc. Vi kunne ikke lage en video til hver tjeneste.

Vi forsto dermed at Digitopp måtte tilby muligheten til å lære det grunnleggende i den digitale verden, lage et fundament for alle som ikke kan, eller som trenger hjelp til å bli bedre. Rett og slett forstå hvorfor, ikke bare hvordan.

undervisning hva videoer

Opplæringsvideoer

Videoer som viser alt fra «Hva er» til Hvordan bruke» verktøy og tjenester i den digtiale verden.

Gå til video biblioteket
undervisning apparater i hverdagen

Bruksanvisninger

Bruksanvisninger som man kan skrive ut eller ha på mobilen som en trinnvis huskeliste når man utfører oppgaver.

Gå til bruksanvisninger
kurs for effektivisering i bedrifter

Kurs

Kurs og foredrag for aldershjem, bedrifter og andre som trenger hjelp til å mestre den digitale verden.

Gå til Kurs